Voorgerechten

* Pastei van ganzenlever met oude port
* Gemarineerde zeebaars
* Roerei op 3 verschillende wijzen
* Lauwe salade van langoestines en kalfszwezerik
* Gepocheerde mousse van snoekbaars met kreeftensaus
* Mousseline 'Omble Chevalier' (forel) met champagne
* Gegratineerde Zeelandse oesters met champagne
* Lauwe salade van kreeft


                         Kreeftbereidingen

* Gegrilde kreeft met botersaus en verse pasta
* Versneden kreeft op een bedje van groenten
* Heldere soep van kreeft met verse kruiden
* Gebakken kreeft met currysaus
* Stoofpotje van kreeft




                         Zalmbereidingen

* Huisgerookte Schotse zalm
* Tartaar van zalm
* Gestoomde zalmmoot met zurkel
* Gebakken zalm met Bordelaisesaus
* Zalmtournedos met gestoomde groenten
* Salade van rauwe zalm
* Zalm en asperges in blanke botersaus
* Soufflé van zalm
* In de oven gebakken zalmmoot in korst

                         Eend van Challans

* Eend "Mazarine" (met sinaasappel)
* Eend bereid volgens het seizoen
* Eend met gember
* Eend "Claude Foussier" (met gekarameliseerde appel)
* Eend "Marco Polo" (saus met 3 pepers)
* Eend "Daniel Sickles" (met pistachenoten en appel)



                         Visgerechten

* Gepocheerde zeebaars met kreeftensaus
* Tarbot bereid met Gentse mosterd
* Tarbot in een netje met verse tuinkruiden
* Tongrolletjes met kreeftensaus
* Rogfilet met kappers
* Gegrilde sint-pietersvis met choronsaus
* Zeeduivel met ratatouille
* Zeeduivel op een bedje van gestoofde groenten
* Gegrilde zeeduivel met witloof en truffelolie

                        Vleesgerechten

* Combinatie van kalfszwezerik en kreeft
* Krokant gebakken lamsbout met verse kruiden
* Lamsbout bereid op de wijze van de chef
* Filet van rund met Bordelaisesaus
* Kalfsniertjes bereid met bruin bier
* Kalfszwezerik met fijne groenten
* Eendenborst van Challans met groenteboeket



Printversie ( Worddocument )
Printversie ( PDF )